Sadik: Ne mogu da zaboravim Mančester, Almerija će biti ekipa bez limita

Nekadašnji napadač Partizana, Umar Sadik, igra odlično u Almeriji i jedan je od najzaslužnijih što je ova ekipa među kandidatima da se plasira u Primeru sledeće sezone.

Almerija je posle 19 odigranih kola na trećem mestu sa 4 boda manje od vodećeg Espanjola, a Nigerijac je do sada postigao 6 golova. Sadik je veoma zadovoljan situacijom u klubu i najavljuje velike domete ukoliko se ekipa vrati u elitu.

Zahvalan sam Bogu na šansama koje mi pruža u životu i fudbalu. Prošle sezone sam igrao u Ligi Evrope, a sada sam u Drugoj ligi Španije. Ali Almerija je tim sa velikim budžetom, planiramo da se vratimo u Primeru, a verujte mi, posle promocije ovaj tim neće imati limite. Klupske ambicije su glavni razlog zbog kojih sam potpisao ugovor, rekao je Sadik za Scorenigeria.com.

Sadik se prisetio nastupa u Ligi Evrope prošle sezone.

To je jedno od najboljih takmičenja, posle Svetskog prvenstva i Lige šampiona. Bilo je to sjajno iskustvo, pogotovo utakmisa sa Mančester Junajtedom u Beogradu. Nismo imali sreće, još uvek razmišljam o toj utakmici i ne mogu da shvatim da smo izgubili, dodao je bivši napadač Partizana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KOŠARKAŠ POKRADEN: Opljačkan Luka Vildoza

Košarkaš Panatinaikosa Luka Vildoza opljačkan je sinoć tokom jučerašnje utakmice svog tima i Makabija u Evroligi. Kako javljaju tamošnje vlasti,...

POVEZANE OBJAVE