TAKO SE TO RADI: Maldini u Milan za pravu siću dovodi supertalentovanog igrača

AC Milan je navodno zainteresovan za dovođenje 18-godišnjeg talenta Žanisa Antistea iz francuskog drugoligaša Tuluza

Ovaj 18-godišnjak je već postigao šest golova u 14 ovosezonskih nastupa, a ‘Rosoneri’, prema pisanju Tutosporta, ciljaju na kupovinu francuskog centarfora.

Torinske novine objašnjavaju da Milan traži novog napadača, zbog sve većih problema s povredama Zlatana Ibrahimovića, a mladi francuski reprezentativac iskočio je pored brojnih imena u opticaju.

Direktori Paolo Maldini i Frederik Masara procenjuju sve mogućnosti na tržištu, januarski ‘merkato’ samo što nije počeo, a dolazak Antistea trebalo bi da ojača napad Milana u ovoj sezoni, ali pre svega u narednim godinama.

Antiste je unapređen u prvi tim Tuluza pre početka ove sezone i ima ugovor do juna 2022. godine. Njegova tržišna vrednost procenjuje se na milion evra.

Treba naglasiti da nije isključen scenario u kojem će Milan dovesti dva napadača u januaru, mladog Antistea i još jedno renomiranije fudbalsko ime, po svemu sudeći Luku Jovića iz madridskog Reala.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP MAJAMI: Zverev u polufinalu

Nemački teniser Aleksandar Zverev plasirao se u završnicu mastersa u Majamiju. U meču četvrtfinala savladao je Mađara Fabijana Marožana...

POVEZANE OBJAVE