Zvezda dočekuje Milan sa navijačima?!

Epidemiolog Predrag Kon rekao je gostujući na televiziji ,,B92” da postoji mogućnost povratka navijača do utakmice Crvene zvezde i Milana u februaru iduće godine.

Navijači u Srbiji su poslenji put viđeni u finalu Kupa između Vojvodine i Partizana 24. juna ove godine, a Kon navodi da bi posle gotovo osam meseci, navijači mogli da se vrate na sportske priredbe.

Naravno, pod uslovom da epidemiološka situacija u Srbiji bude stabila, a takođe je i pitanje koliki kapacitet stadiona će moći da bude ispunjen.

Mogu samo da izrazim nadu. Surovi sam optimista. Taj moj trud je da se što manje ljudi zarazi. Verujem da sve može da se poboljša. Takođe, verujem da će dotle biti moguće otići na utakmice, iskreno se nadam. Sve zavisi od toga kako će se ponašati virus. Čitavo čovečanstvo ga nije shvatilo tako da nas ne iznenađuje stalno. Virus se jednostavno ne dà – rekao je Kon na ovu temu.

Crvena zvezda će dočekati Milan u šesnaestini finala Lige Evrope u prvom od dva meča 18. februara na stadionu ,,Rajko Mitić”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE