BIVŠI FUDBALER ZVEZDE U CENTRU SKANDALA: Psovao mi je srpsku majku!

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Pešić našao se juče u centru skandala na utakmici Beitar – Makabi. Naime, srpskog fudbalera opsovao je trener protivničke ekipe, rođeni Novosađanin Slobodan Drapić.

Napadač Makabija objasnio je šta se dogodilo i istakao da je ostao u šoku nakon reči koje mu je uputio Drapić.

Vraćajući loptu rivalu posle njihovog izbacivanja u aut nisam je poslao golmanu u ruke, nego u aut. Rekao sam štoperima da krenu da igraju nekoliko pasova i da neću odmah da vršim presing. Oni su rekli „OK“, a onda sam začuo na srpskom jeziku: „Sve ti j…, srpsku majku ti j….“ Pogledao sam ka tribini, a onda utvrdio da je došlo od njihovog trenera. Nisam mogao da verujem, rekao je Pešić za Žurnal i nastavio:

Otrčao sam u svlačionicu, bio jako nervozan, dobro je da nisam napravio neku glupost. Pre toga je dok sam išao ka klupama podigao ruke i rekao: „Zašto si izbacio loptu u aut?“ Zar zbog toga treba da se psuje srpska majka!? Tako nešto nikada nisam doživeo u karijeri, bilo je situacija da se dogode čarke, ali niko mi nije vređao porodicu i poreklo. Pitao bih ga šta je on? Amerikanac? Kanađanin? Ja sam ponosan što sam Srbin, kazao je on.

Pešić je za tamošnje medije rekao kako se oseća posle skandala.

Rekli su mi da je dobar čovek, ali ja ne znam kakav je on. Ustvari, kako može neko dobar to da uradi i da psuje srpsku majku!? Nemam šta sa njim da pričam. Razočaran sam, prazan i tužan, zar da dozvolimo nas tri jedina Srbina na tom mestu da se vređamo, zaključio je Aleksandar Pešić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LŠ: Tenerife prvi finalista!

U prvom polufinalu F4 Lige šampiona, koji se igra u Beogradu, u kojem su se sastali Tenerife i Peristeri,...

POVEZANE OBJAVE