Sin Srđana Bajčetića će na ,,Enfild”: Liverpul pobedio Junajted u trci za srpskog štopera

Mladi fudbaler Selte iz Viga Stefan Bajčetić trebalo bi karijeru da nastavi u Liverpulu, prenose španski i engleski mediji.

Talentovani štoper, čiji je otac Srđan Bajčetić, branio boje Crvene zvezde u dva narvata, imao je na svom stolu nekoliko ponuda velikih evropskih klubova, ali u toj trci za njegov potpis pobedio je Liverpul.

Klub sa ,,Enfilda” je, kako prenose mediji iz Viga, ,,ukrao” šesnaestogodišnjaka ispred nosa Mančester junajtedu, budući da su ,,crveni đavoli” bili najveći favoriti da ga dovedu. Pored njih i Lajpcig je bio u redu za mladog srpskog igrača.

Ipak, Liverpul je bio najkonkretniji i najbrži. Želeli su da završe čitav posao do kraja godine jer će im Bregzit praviti problem od 2021. i čitav posao bi u narednim danima trebalo da bude ozvaničen.

Kako je Bajčetić i dalje u omladinskoj selekciji Selte i nema potpisan profesionalni ugovor, tim sa ,,Balaidosa” ne može da dobije veću svotu novca pri njegovom odlasku. Takođe, Selta bi trebala da dobije i procenat od naredne prodaje.

Bajčetić je u Galiciju stigao pre tri godine i od tada se razvija postepeno kroz omladinske selekcije ovog kluba.

On će tako postati četvrti srpski igrač u dresu Liverpula posle Milana Jovanovića, Lazara Markovića i Marka Grujića, koji je i dalje pod ugovorom sa šampionom Engleske.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE