POZNAT I ŽREB ZA KUP: Junajted pojeo ,,karamele” pred kraj predstave, Bejl pokrenuo Totenhem [VIDEO]

Fudbaleri Totenhema i Man;ester junajteda plasirali su se u polufinale engleskog Karabao kupa.

Dva tima pridružila su se Brentfordu i Mančester sitiju, koji su svoje mečeve odigrali u utorak i tako su te četiri ekipe bile u žrebu za polufinale.

Žreb je odlučio da će Mančester junajted dočekati Mančester siti u polufinalu, dok će Totenhem igrati protiv Brentforda.

Do polufinala Totenhem je stigao posle trijumfa nad Stoukom na uvek neugodnoj ,,Britaniji”. Nije ,,oživeo” Geret Bejl u dresu ,,Pevaca” kako su priželjkivali navijači ovog kluba, ali postigne poneki gol s vremena na vreme. Šansu protiv Stouka dobio je od prvog minuta i upravo je on doneo prednost svom timu u 27. minutu. Izjednačio je Tompson u drugom delu, a onda su, prvo, sjajnim golom Bena Dejvisa, izabranici Žozea Murinja ponovo poveli, a potom je trijumf potvrdio Hari Kejn u 90. minutu.

Velike borbe bilo je na ,,Gudison parku” u Liverpulu, gde je Everton ugostio Mančester junajted. Utakmicu je obeležio sporni momenat u 52. minutu, kada je Edinson Kavani za vrat uhvatio Jerija Minu i bacio ga na zemlju. To sudije nisu videle, ali kamere jesu. Ipak, VAR se ne upotrebljava u Liga kupu, stoga je Urugvajac prošao bez posledica. Bio bi to direktan crveni karton da je suprotno. No, upravo je Kavani u 88. minutu izrastao u junaka za svoj tim, pošto je postigao vodeći pogodak, a kada se Everton prebacio potpuno napred, ređale su se šanse za goste, da bi u 94. minutu i Entoni Marsijal posle kontranapada rešio svaku dilemu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA pokreće istragu zbog nasilničkog ispada Jokićevog brata (VIDEO)

Košarkaši Denever Nagetsa savladali su Lejkerse tokom prethodne noći u utakmici prvog kola plejofa NBA lige nakon velikog preokreta,...

POVEZANE OBJAVE