UNIVERZUM NE ZNA ZA VEĆE KVOTE – U Meridianu kec na Milan 2.20, dvojka na Junajted 2.20

Uzbudljiv fudbalski vikend je za nama, a sjajna vest je da će se i danas lopta kotrljati na najvećim stadionima širom Evrope.

Specijalno iz kladionice Meridian stižu i najveće kvote na planeti, a ovog puta na četiri para koja se igraju u sredu i četvrtak bukmejkeri garantuju da će u svakom momentu imati najveće kvote u univerzumu.

Pored tradicionalno najbolje sportske ponude, u Meridianu vas čeka i najveći bonus dobrodošlice od čak1.500 dinara za online i uživo klađenje.
Registrujte se na meridianbet.rs i proverite šta znači najveći izbor mečeva za klađenje + bonus na broj parova od čak 2000%!

VERONA – INTER, DVOJKA 1.70
(Sreda, 18:00)

Inter već devet kola u Seriji A ne zna za poraz. Fantastičan niz doveo je “Neroazure” do drugog mesta na tabeli i na samo bod od vodećeg Milana. Stoga ne čudi što su gosti veliki favoriti u okršaju sa Veronom.

Na poslednjih pet međusobnih duela viđeno je čak 19 pogodaka, te ukoliko se odlučite da ovde tipujete na golove – nećete pogrešiti.

Realna opcija je i dvojka, a tu vas čeka najveća kvota na svetu.

MILAN – LACIO, KEC 2.20
(Sreda, 20:45)

Šta reći osim da “Rosoneri” posle dužeg perioda igraju vrhunski fudbal i ozbiljno prete da prekinu Juventusov šampionski niz.

Od kada je startovala sezone, Milan još uvek ne zna za poraz – 9 pobeda i 4 remija – dovoljno za poziciju lidera. Iako Lacio zna da iznenadi, najveća kvota na planeti na kec ne sme da se propusti!

*BONUS IZNENAĐENJE: Samo danas ANTISTRES PONUDA – Ukoliko su tvoji tiketi rezultovani kao nedobitni stičeš uslov da se kvalifikuješ za povraćaj uloga na bonus račun!

EVERTON – MANČESTER JUNAJTED, DVOJKA 2.20
(Sreda, 21:00)

Posle nešto lošijeg starta, “Crveni đavoli” su konačno zaigrali fudbal i počeli da pobeđuju u Premijer ligi.

Poslednji rezultat – šest golova u mreži Lidsa i ubedljiv trijumf na “Old Trafordu” (6:2).

Ipak, danas se igra Liga kup Engleske, a protivnik je Everton – ekipa koja se odlično kotira u nacionalnom prvenstvu i ove sezone, zaista, igra dobar fudbal.

Nema sumnje da nas očekuje sjajan meč, ali pošto svi znamo kakav je Junajted kada je u naletu forme, kvota na dvojku u Meridianu jeste najveća na svetu i treba je iskoristiti!.

ANKARAGUČU – BEŠIKTAŠ, DVOJKA 1.70
(Četvrtak, 17:00)

Situacija u Superligi Turske je veoma zanimljiva – šest ekipa u vrhu, a bodovna razlika minimalna – garantuje uzbudljivu sezonu.

Bešiktaš će sutra imati sjajnu priliku da se približi vodećoj Alanji i tako nastavi bitku za odbranu titule.

Ankaraguču je apsolutni autsajder u duelu sa šampionom i zato je ovde dvojka “viđena”, a sjajna vest je da je u Meridianu najveća na svetu!

NAPOMENA: *Kvote su podložne promenama

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizan bez najboljeg na derbiju!?

Fudbaleri Partizana u subotu protiv Crvene zvezde imaju priliku da uhvate poslednji voz u borbi za titulu šampiona Srbije. Crveno-beli...

POVEZANE OBJAVE