Iz Napretka tvrde: Đuričić nije novi trener, dobra reklama

Napredak iz Kruševca je na u potrazi za novim trenerom.

Došlo je do raskida sa Goranom Stevanovićem, posle kojeg iz kluba nisu baš srećni sa bivšim pomoćnim trenerom reperezentacije Srbije.

Nije se Stevanović pojavio na dogovorenom sastanku, kad sam ga pozvao, rekao je da sebe u ovom trenutku ne vidi više u srpskom fudbalu. Ostao sam zatečen, mislio sam da će se, pošto se odmori od iscrpljujućeg finiša sezone, predomisliti. Napredak mu je dao sve što je tražio, na kraju i rehabilitovao kao trenera posle desetogodišnjeg odustva iz Srbije. Ostao je, ipak, dosledan želji da ide, čekamo da nas zvanično, pisanim putem, obavesti o tome, rekao je sportski direktor Krušavljana Bojan Miladinović za “Sportski žurnal”.

On je napomenuo da je potrebno da se nađ brzo rešenje kako bi pripreme za nastavak sezone dočekali spremni.

Moramo brzo da reagujemo, bliži se početak priprema, valja definisati i igrački kadar za nastavak prvenstva. Neće nam biti teško da pronađemo novog trenera, jer je Napredak klub u kome bi svaki stručnjak poželeo da radi. Svedoči o tome činjenica da su se, pošto se u medijima pojavila mogućnost odlaska Gorana Stevanovića, mnogi već zainteresovali. Čim ozvaničimo prekid saradnje sa Stevanovićem uslediće promocija novog šefa struke.

U medijim se pojavila informacija da je Milan Đuričić već dogovoren za mesto trenera Napretka, ali Miladinović to demantuje.

Dezinformacija. U svakom slučaju, dobra reklama za Đumija. Ima dosta zainteresovanih kandidata, rekao je Miladinović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POLUVREME U ARENI: Partizan na krilima navijača, +8 za crno-bele!

Košarkaši Partizana igraju duel 32. kola Evrolige protiv Olimpijakosa. Nakon prvog poluvremena, ekipa Željka Obradovića vodi sa 40:32 Crno-beli su bolje...

POVEZANE OBJAVE