Drugi mandat istekao: Kanga na transfer listi

Fudbaler Crvene zvezde Gelor Kanga mogao bi da napusti taj klub u zimskom prelaznom roku, prenosi ,,Žurnal”.

Jeste stigao kao veliko pojačanje, pokazao je u ponekim utakmicama i zbog čega, ali generalna ocena je da Gelor Kanga nije upotpunosti zadovoljio u svom drugom mandatu u crveno-belom dresu. Osim nedovoljno kvalitetnih igara u kontinuitetu, Kanga je svoje frustracije pokazivao i van terena. Po porvatku iz Libereca, na aerodromu je napao graničnu policiju, a prethodno je posle susreta sa Slovanom imao i verbalni sukob sa Dejanom Stankovićem.

Kažnjen je prema proipisima kluba i deluje kao da je to bila kap koja je prelila čašu. Zvezda je spremna da sasluša ponude za Kangu ove zime.

Nadaju se u crveno-belom taboru da će se pojaviti klub sa odgovarajućim uslovima koji će zadovoljiti i Crvenu zvezdu i Gabonca, koji ima velika primanja u redovima šampiona Srbije. Na ,,Marakani” se nadaju da će stići adekvatna ponuda iz Turske, odakle je i letos bilo interesanata, a u opciji je i Bliski istok.

Uprava Crvene zvezde bila bi zadovoljna sa više od milion evra od tog transfera, ali u slučaju da od prodaje ne bude ništa, potencijalni problem napravio bi se u klubu. Jedan od plaćenijih igrača ne bi bio u dobrim odnosima sa trenerom, što apsolutno ne ide nikome u prilog. Iako je sada ,,slučaj Liberec” iza Kange i Stankovića i nesuglasice su rešene, temperamentni Gabonac lako može da doživi novo pomračenje uma, što Crvenoj zvezdi ne treba.

Tridesetogodišnjak je ove sezone postigao dva pogotka i upisao pet asistencija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznato kada Boeli napušta Čelsi

Čelsi je od prošle sezone u vlasništvu američkog konzorcijuma, a na čelu kluba je Tod Boeli, američki milijarder. Od dolaska...

POVEZANE OBJAVE