Junak Jevtović: Dobijam mnogo poruka, videćemo šta nosi budućnost

U utakmici koja nije bila za one sa slabim srcem, ekipa srpsko fudbalera Marka Jevtovića je u poslednjih 10 minuta meča izašla iz rezultatskog minusa i osvojila sva tri boda.

Na poluvremenu je Kajzerispor vodio 1:0, ali je sredinom drugog dela igre iskusni engleski internacionalac Aron Lenon dobio crveni karton, te je golovima Demiroka u 89. i Marka Jevtovića u 98. minutu Konjaspor sa igračem više osvojio sva tri boda.

I ranije je Jevtović imao naviku da preduhitri poslednji sudijski zvižduk i postigne pogodak, i to baš protiv Kajzerispora.

U prethodnom duelu ova dva tima to je učinio sa bele tačke, dok je juče u maniru iskusnog centarfora rutinski završio akciju svoje ekipe i smestio loptu iza leđa golmana Kajzerija.

–  Jako sam srećan zbog pobede i zbog toga što sam pred kraj meča doneo jako bitnu pobedu i tri boda svom timu. Utakmice sa Kajzerisporom su uvek „tvrde”, i tako je bilo i ovog puta. Drago mi je i zbog navijača jer dobijam mnogo poruka na društvenim mrežama i vidim koliko im znači pobeda, opet sam ja rešio meč, ali to je mogao biti bilo ko iz tima, bitna je pobeda. Prethodne nedelje protiv Ankaragučua sam kod sva tri gola učestvovao u akcijama, sada je na red došao gol, tako da se nadam da ću nastaviti u ovom ritmu – izjavio je Jevtović

Jevtović je iz Partizana prešao u redove Konjaspora pre dve i po godine i prema njegovim rečima, pronašao sjajnu fudbalsku sredinu. Dokaz toga jeste i poverenje trenera koje uživa od dolaska u Tursku i već tri sezone je nezamenjiv deo ekipe.

–  I pored nekih drugih ponuda, pre dve godine sam se odlučio za dolazak u Tursku i mogu reći da nisam pogrešio. Vrlo brzo sam se navikao na stil fudbala, u klubu sam sjajno primljen, i svi uslovi za igru su zaista na fenomenalnom nivou, počevši od trening centara do stadiona. Imam još šest meseci ugovora, za sada sve ide kako treba, videćemo šta nam donosi budućnost  – zaključio je Jevtović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POSLEDNJI POZIV: Preuzmi deo NAGRADNOG FONDA od čak 1.200.000 DINARA!

Pred vama je poslednja šansa da se pridružite i postanete deo promocije KEŠ MANIA u MERIDIANU. Pitate se zašto...

POVEZANE OBJAVE