Lokomotiva dobila novog generalnog direktora, ohrabrujuće reči za Nikolića

Fudbalski klub Lokomotiva iz Moskve imenovao je Vladimira Leončenka na poziciju novog generalnog direktora.

Ne cvetaju ruže u moskovskom velikanu ove sezone, ali u klubu su, bar za sada, svesni situacije da je igrački kadar znatno oslabljen tokom leta prodajom nekolicine ključnih i iskusnih igrača, stoga se i dalje veruje srpskom treneru Marku Nikoliću.

Pokazivala je Lokomotiva u Ligi šampiona ove sezone da imaju potencijal za ostvarivanje rezultata i protiv znatno jačih timova poput Atletiko Madrida ili Bajerna iz Minhena, ali su evropsko takmičenje ipak završili za ovosezonsko izdanje.

U klubu rade na promenama, stoga je imenovan novi generalni direktor. U pitanju je Vladimir Leončenko, koji je svojevremno i kao fudbaler branio boje ,,Lokosa”.

– Velika mi je čast biti među rukovodećima u velikom klubu poput ovog. Ovde sam napravio prve korake u profesionalnom fudbalu, 1994. godine i razumem tradiciju, kao i navijače – kazao je Leončenko.

Rezultati nisu najbolji i oni na koje su navikle pristalice Lokomotive, ali Leončenko je, indirektno, istakao da se veruje u Marka Nikolića i njegov stručni štab.

– Situacija u klubu je stabilna, sve se odvija normalno – dodao je Leončenko.

Deluje da za sada neće biti promene na klupi Lokomotive, koja zaostaje pet bodova za mestom koje vodi u Evropu i trenutno su na osmoj poziciji sa dva poraza u nizu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE