Tedić izašao iz bolnice: Lekari su mi rekli da korona nije dobro zalečena

Bivši fudbaler Čukaričkog, Slobodan Tedić, pušten je na kućno lečenje.

Podsećamo, Tedić je hospitalizovan zbog kolapsa jednog dela pluća, a kako sam kaže lekari su mu rekli da korona nije bila dobro zalečena.

Otišao sam samo na snimanje, a morali su da me zadrže u bolnici. Imao sam cev u plućima, koje su mi punili kiseonikom, da bih mogao lakše da dišem. U četvrtak popodne sam već disao bez te cevi, a evo sad su me pustili na kućno lečenje. Kazali su mi da korona nije dobro zalečena, a tada sam imao upalu pluća. Očigledno je da sam vukao sve to nekolio meseci, gubio sam kiseonik, dok me nije preseklo na utakmici. Bukvalno sam samo pao. Probao sam i da nastavim da igram, ali zaista nisam bio u stanju. Sada je sve dobro, možda je i najbolje ispalo baš ovako, sada znam o čemu se radi. Mislili su svi prvo da je rebro stradalo, ali sam sve vreme teže disao, stvarno me je bolelo. Prvobitna je procena da me očekuje pauza između četiri i šest nedelja, rekao je Tedić za klupski sajt Čukaaričkog.

Tedić, koji igra za Zvole kao pozajmljen igrač Mančester Sitija, ocenio je da je sve bila velika sreća u nesreći.

Sve ovo je bila jedna velika sreća u nesreći. Ponavljam, sve je dobro ispalo, kako je moglo da bude. Čak su mi lekari kazali da bi bilo izuzetno opasno da sam u ovakvom stanju ušao u avion, da bi moglo vrlo loše po mene da se završi. Dobio sam ujedno i zabranu letenja u trajanju od tri meseca, dodao je Tedić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAKON ŠTO JE RAZBIO DENVER: Edvards se poklonio Jokiću

Košarkaši Denvera gube nakon prvog meča polufinala zapadne konferencije. Minesota je napravila brejk 106:99 za vođstvo od 1:0. Kod pobednika se...

POVEZANE OBJAVE