ZVANIČNO: KK Crvena zvezda predstavila novo pojačanje!

Košarkaški klub Crvena zvezda ozvaničila je danas dolazak Lendrija Noka, koji je potpisao ugovor do kraja sezone.

Ugovor od leta, koji je prekinut usled zdravstvenih problema kamerunskog centra, ponovo je aktiviran i on će ipak postati igrač crveno-belih.

Noko je u prethodnom periodu na najprestižnijoj klinici u SAD “Mayo Clinic Rochester” sanirao zdravstveni problem i nakon detaljnih i rigoroznih pregleda, dobio dozvolu od strane najeminentijih svetskih i domaćih lekara da se ponovo bavi profesionalnim sportom bez ikakvih ograničenja.

Dolaskom Lendrija Noka Crvena zvezda je dobila ogromno pojačanje i veliki kvalitet na poziciji pet, no staviće se na raspolaganju novom treneru Dejanu Radonjiću, uprkos tome što je bio želja Saše Obradovića, te će biti zanimljivo videti njegovu ulogu u sistemu novog šefa struke.

Bivši centar novog šampiona Nemačke Albe iz Berlina je rođen 9.aprila 1994. godine u glavnom gradu Kameruna Jaundeu.

Visok je 208 centimetara i težak 113 kilograma. Prve ozbiljne košarkaške korake pravio je u SAD, kroz srednju školu „Monteverde“ na Floridi, kasnije i na čuvenom koledžu „Klemson“.

Nakon epizode u Sjedinjenim Državama, Nnoko je gradio svoju karijeru u Evropi, igrajući za ekipe Pezara, turske Sakarije,a poslednje dve sezone sa velikim uspehom nastupao je u Berlinu za ekipu ALBE sa kojom je nastupao u Evroligi i osvojio i titulu prvaka Nemačke.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KRAJ EVRO PRIČE: Jug duplom pobedom eliminisao Zvezdu

Vaterpolisti Crvene zvezde eliminisani su u četvrtfinalu Evrokupa. I u drugom meču, bolji je bio dubrovački Jug sa 14:10...

POVEZANE OBJAVE