Igokea u problemu pred dolazak Zvezde: Odmor nam je najvažniji, nemamo vremena za pripremu

Duel Igokee i Crvene zvezde obeležiće 12. kolo ABA lige.

Dejan Radonjić je u najavi meča rekao da su koncentracija i odgovorna igra ključni na putu do pobede, dok je trener Igoee Dragan Bajić rekao da ima mnogo problema u pripremi ovog meča.

Očekuje nas još jedna u nizu teških utakmica sa jako kvalitetnim protivnikom kao što je Crvena zvezda. Dobro je poznato u kakvim se problemima nalazimo kada su u pitanju povređeni igrači i koliko nam to otežava kada je u pitanju rotacija igrača i ritam igre, što se moglo videti u drugom poluvremenu protiv Hapoela. Pokušaćemo da odgovorimo favoritu koliko možemo u ovom momentu. Vremena za pripremu nemamo jer smo se bazirali da se što bolje odmorimo za utakmicu, rekao je Bajić.

Darko Talić smatra da ne treba trošiti reči o kvalitetu crveno-belih.

Sigurno da nas u nedelju očekuje jedna izuzetno teška utakmica. Ne treba previše trošiti reči o tome kakav kvalitet poseduje Zvezda. Kao što znamo kod njih je došlo do promene trenera, gde će oni sigurno pokušati da se pokažu u najboljem svetlu i da podignu trenutnu formu. Mi ulazimo u utakmicu posle dve vrlo isrcpljujuće utakmice u Ligi šampiona, i sada je najbitnije da se dobro odmorimo do nedelje i da se spremimo taktički za samu utakmicu. Igramo na domaćem terenu i imamo svoje šanse. Verujem u svoju ekipu, ne bojimo se nikoga i sigurno da ćemo dati sve od sebe da dobijemo utakmicu , bez obzira što je sa druge strane jedna evroligaška ekipa, rekao je Talić.

Meč je na programu u nedelju od 17 časova u Laktašima.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NADOMAK ČIŠĆENJA: Jokić na korak od tripl dabla, 3:0 za aktuelnog šampiona! (VIDEO)

Košarkaši Denvera na korak su od plasmana u polufinale zapadne konferencije. Nastavili su seriju pobeda protiv Lejkersa i brejkom u...

POVEZANE OBJAVE