Ko će igrati za Srbiju na američkoj turneji: Od klubova zatraženo da preporuče po dvojicu igrača na različitim pozicijama

Fudbalska reprezentacija Srbije u januaru će gostovati na amričkom kontinentu i odigrati prijateljske mečeve sa Dominikanske Republike i Sjedinjenih Američkih Država.

Okupljanje je predviđeno za 21. januar, a kako Sportski žurnal navodi “orlovi” bi do tog trenutka trebalo da dobiju selektora koji će za ove mečeve formirati reprezentaciju sastavljenu od igrača iz domaćeg šampionata.

Ipak i tu postoji problem, pošto će srpski klubovi u tom trenutku biti na pripremama, a Savez je od klubova zatražio da preporuče po dvojicu igrača na različitim pozicijama.

To znači da će igrači desetak dana odsustvovati sa priprema svojih klubova, u koje će se vratiti nedelju dana pre početka prolećnog dela šampionata.

Utakmica sa Dominikanskom Republikom na programu je 25. januara u Santo Domingu, a meč protiv SAD šest dana kasnije u Orlandu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ZAVRŠIO EPIZODU U RUSIJI: Nekadašnji šampion Evrope pronašao novi angažman

Košarkaška prvenstva širom Evrope ulaze u završnu fazu. Isto je i sa takmičenjem u Izraelu. Tamošnji Hapoel Jerusalim je za...

POVEZANE OBJAVE