Meridian je spremio NAJVEĆE KVOTE na svetu za Boxing day! (+ POKLON IZNENAĐENJE)

Posebna subota za sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu! Fudbal na Boxing Day je tradicija koja obuhvata da se mečevi igraju 26. decembra, dan posle katoličkog Božića.

U većini zemalja je tada zimska pauza, ali u Engleskoj fudbal je podređen navijačima i zato se utakmice igraju tokom prazničnog perioda.

Tim povodom u kladionici Meridian čekaju te najveće kvote na svetu, a u nastavku vam izdvajamo dve utakmice koje morate imati na svojim tiketima.
Pre toga, OVDE odmah možeš preuzeti 1.500 dinara za sportsko klađenje.
Samo se registruj na meridianbet.rs i proveri šta znači najveći izbor mečeva za klađenje po ubedljivo najvećim kvotama na tržištu + bonus na broj parova od čak 2000%!
A ne zaboravi da je u toku i NOVOGODIŠNJI KARNEVAL, a kako je subota rezervisana za sport – Meridian ti danas DUPLIRA dobitak na svaki tiket sa 7+ parova!

LESTER – MANČESTER JUNAJTED, DVOJKA 2.50
(Subota, 13:30)
Ponovo klackalica na vrhu tabele Premijer lige i ponovo neverovatna iznenađenja! Fantastična sezona najelitnijeg fudbalskog takmičenja na “Ostrvu” ne prestaje sa preokretima. Tako nas u 15. kolu čeka spektakl i derbi meč Lester – Mančester Junajted.
Lester je svakako jedno od najprijatnijih iznenađenja ove sezone! Kako stvari stoje, “Lisice” su ozbiljni kandidati da osvoje svoju drugu istorijsku titulu u PL. Prvi i poslednji put su to učinili pre četiri godine, a sada je sasvim moguće da ponove taj uspeh. Odlične partije ekipa Brendana Rodžersa pružila je i u grupnoj fazi Ligi Evrope, gde je u nokaut fazi čeka dvomeč sa Slavijom iz Praga.
Napokon je zaigrao Mančester Junajted svoj prepoznatljivi fudbal i iz meča u meč se približava čelu tabele. Što je, zapravo, odlična vest za Solskera, budući da njegovi izabranici, podsetimo, nisu na najsjajniji način započeli ovu sezonu PL. Setimo se samo poraza u drugom kolu od Kristal Palasa na “Old Trafordu” (1:3), a potom i od Totenhema na istom stadionu (1:6).
Meč između Lestera i Junajteda odigraće se na stadionu “King Power” u Lesteru, a specijalno za ovu utakmicu Meridian daje najveću kvotu na planeti!

ARSENAL – ČELSI, DVOJKA 2.05
(Subota, 18:30)
Ne ide, pa ne ide. Ovim rečima bi mogli da se opišu razočaravajući nastupi izabranika Mikela Artete u ovoj sezoni Premijer lige. I to sve uprkos dobrom startu u najelitnijem engleskom takmičenju. Ovo je, zapravo, najgori početak sezone za Arsenal još od 1981. godine! S druge strane, potpuna kontrarnost u igri Arsenala u mečevima Lige Evrope ove sezone. Jedini klub koji je uspeo da trijumfuje na svih šest mečeva u grupnoj fazi i ekspresno se plasirao u nokaut rundu ovog takmičenja.
U PL, Arsenal, kao titan engleskog fudbala, nakon 14 odigranih mečeva nalazi se na neslavnoj 15. poziciji na tabeli – samo tri mesta iznad zone ispadanja! Skor Arsenala je zaista katastrofalan – 4 trijumfa, 8 poraza i 2 remija.
S druge strane, Čelsi i dalje nije ubedljiv u premijerligaškim nastupima, ali Lampardovi izabranici svakako se rezultatski vraćaju u igru. Čelsi se, podsećanja radi, plasirao u osminu finala Lige šampiona, gde ga čeka dvomeč sa Atletikom iz Madrida.
Nakon 14 kola u PL, “Plavci” se trentno nalaze na 5. mestu sa skorom od 7 pobeda, 4 remija i 3 poraza i osvojenih 25 bodova
Uprkos prednosti domaćeg terena, Čelsi je blagi favorit na meču sa Arsenalom. Najviše zasluga za to imaju izrazito slabe partije Arsenala u poslednje vreme u Premijer ligi, a kvota na dvojku u Meridianu je zaista fantastična, uz to i najveća na svetu!

NAPOMENA: *Kvote su podložne promenama

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NASTAVLJA USPEŠNU LOZU: Srpska stonoteniserka nakon senzacije na korak od Olimpijskih igara!

Srpska stonoteniserka Izabela Lupulesku nalazi se na korak od plasmana na Olimpijske igre koje će se ove godine održati...

POVEZANE OBJAVE