Pirlo ,,pikirao” prioritetno pojačanje za januar: Juventus započeo sa užurbanim pregovorima

Trener Juventusa Andrea Pirlo poručio je čelnicima kluba da u januaru učine sve što mogu kako bi doveli veznjaka Udinezea Rodriga De Pola, javlja Sportmediaset.

Dvadesetšestogodišnji Argentinac već neko vreme sjajno igra u dresu furlanskog kluba. Poslednje četiri sezone je jedan od najboljih veznjaka Serije A i čini se da je sada pravo vreme za veliki transfer.

Sportmediaset piše da je sportski direktor Juventusa Fabio Paratići krenuo sa užurbanim radom na transferu, pa bi Argentinac već u januaru mogao da se preseli u regiju Pijemont.

De Polova tržišna vrednost procenjuje se na 30 miliona evra. Udineze će gotovo sigurno tražiti više novca, ali izvesno je da će se visina transfera vrteti oko već spomenutih 30 miliona.

Pre Udinezea De Pol je nosio dresove španske Valensije i argentinskog Rasing Kluba, a ove sezone je u 13 nastupa zabio tri pogotka i podelio dve asistencije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ČEKA IH DOMAĆINSTVO EP: Nemci znaju šta će sa Nagelsmanom

Fudbalsku reprezentaciju Nemačke očekuje učešće na Evropskom prvenstvu čiji su domaćini. U prvim test mečevima savladali su Francusku i Holandiju....

POVEZANE OBJAVE