Jang se šetao po Memfisu, Bogdan pogodio jednu, ali vrednu [VIDEO]

Košarkaši Atlanta Hoksa pobedili su Memfis Grizlise sa 122:112 i sezonu započeli sa dve pobede iz isto toliko utakmica.

Bilo je neizvesno u Memfisu, ali je Atlanta ipak uspela u finišu da iskoristi nervozu u redovima domaćih i na krilima fenomenalnog Tre Janga dođe do perfektnog starta sezone. Bogdan Bogdanović je priliku dobio kao starter, sakupio je 32 minuta, ali ga šut i nije hteo u Tenesiju.

Gađao je 1/9 za tri poena, ali je upravo ta jedna trojka ušla kako bi u četvrtoj četvrtini Hoksi započeli svoju seriju od 8:0, koja se ispostavila kao ključna. On je tada postavio 92:88, a u napadu ranije je asistirao Kolinsu.

Bio je odličan ispod svog koša, s obzirom na to da je upisao devet skokova, od čega je osam bilo defanzivnih. Pobedi je pridodao i sa sedam poena, dve asistencije i jednom ukradenom loptom. Tre Jang je bio predvodnik Atlante sa 36 poena, od kojih je bila samo jedna trojka! Polagao je olako, posebno u finišu i bio najbolji na parketu. Uz poene, imao je i devet asistencija.

Dža Morent je bio najbolji pojedinac Memfisa sa 28 poena, ali ga je strpljenje izdalo u završnici meča, kada su on i njegovi saigrači smatrali da sudijski kriterijum nije jednak. Tada je popustio i sve što su stekli do tog trenutka, palo je u vodu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE