Liverpul izgubio dva važna boda na Enfildu (VIDEO)

Liverpul i Vest Bromvič Albion odigrali su u nedelju nerešeno u duelu 15. kola Premijer lige 1:1 u meču koji je odigran na Enfildu.

Posle prvih 45 minuta Liverpul je imao vođstvo u koje je došao u 12. minutu golom Sadia Manea. Bio je to njegov 90. gol u Premijer ligi i tada se činilo da će biti pitanje kojim će lider rezultatom rešiti ovaj meč u svoju korist.

Ipak, u nastavku domaći su izgledali bezidejno, pa je bilo pitanje vremena kada će biti kažnjeni. Na kraju u 82. minutu VBA dolazi do izjednačenja golom Semija Ajaija.

Roberto Firmino imao je odličnu priliku da ipak donese pobedu Liverpulu u 90. minutu, ali je golman gostiju fenomenalno reagovao i vrhovim prstiju odbranio pokušaj Brazilca iz blizine.

Branislav Ivanović u igru je za ekipu Sema Olerdajsa ušao u nadoknadi vremena.

Liverpul sada na prvom mestu na tabeli ima 32 boda, tri više od Evertona i četiri više od Lestera. Vest Bromvič Albion na 19. mestu sada ima osam bodova pred duel sa Lidsom koji igraju na svom terenu i koji će biti možda i ključan za dalju borbu za opstanak.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

RAD I TRUD SE ISPLATILI: Bivši golman Intera i Milana u Juventusu!

Bio je član Intera i Milana, a sada će pojačati Juventus! Kako prenose italijanski mediji, Vojćeha Ščensnog će među stativama zameniti...

POVEZANE OBJAVE