Real sprema Luki novi ugovor

Fudbalski klub Real Madrid planira da ponudi novi ugovor iskusnom vezisti Luki Modriću.

Za sada, sve ide u dobrom smeru i hrvatski fudbaler bi u narednom periodu trebalo da produži vernost ,,kraljevskom klubu”. Ipak, to neće biti dugogodišnja saradnja, budući da je Modrić u svojoj 36. godini života i kraj karijere mu se bliži.

Uprkos svemu tome, igra Reala nezamisliva je bez čoveka rođenog u Zadru, te je i ove sezone, baš kao i prethodnih, nezamenljiva karika u ekipi.

Nastupio je 20 puta u svim takmičenjima, postigao tri pogotka i zabeležio jednu asistenciju. Bilo je reči prethodnih godina o njegovom mogućem odlasku, a posebno se ,,kuvalo” 2018. godine kada je, navodno, zainteresovan za njegove usluge bio Inter iz Milana. Do transfera nikada nije došlo, a po svemu sudeći, nikada ni neće, jer je Hrvat ozbiljan u svojim namerama da završi karijeru na stadionu ,,Santjago Bernabeu”.

Modrić je u Real Madrid došao pred kraj letnjeg prelaznog roka 2012. godine iz Totenhema, a karijeru je započeo u mlađim selekcijama kluba iz rodnog grada.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE