Stanojević o trci za titulu: Nisam se predao!

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević ističe da njegova ekipa želi da iskoristi svaku šansu ne bi li smanjili zaostatak za Crvenom zvezdom.

Na polovini šampionata, crno-beli na drugom mestu za najvećim rivalom zaostaju devet bodova. Ima još 19 utakmica na raspolaganju i Partizan se nada da će dočekati svoju šansu u borbi za titulu.

– Ne razmišljam mnogo u tom pravcu, ali se naravno nisam predao. Stvarno se ne opterećujem tom temom, jer je nama najvažnije da konstantno popravljamo samopouzdanje, da se odvojimo od konkurenata na mestima koja vode u Evropu i da budemo spremni za svaku priliku koja nam se ukaže da smanjimo bodovni zaostatak za Zvezdom – rekao je Stanojević za ,,Novosti”.

Šef struke Partizana rekao je da su mu potrebni svi aktuelni igrači i da odlazaka neće biti ukoliko to svima ne bude odgovaralo.

– Stekao se utisak posle nekih naslova da teram pojedine igrače iz kluba, pre svega strance, što nikako ne odgovara istini. Odmah posle poslednjeg meča jeseni sa Lučancima sam rekao da su mi potrebni svi igrači, da ne želim da bilo ko iz postojećeg kadra ode. Naravno, ukoliko se dogodi ponuda koja svima odgovara nećemo praviti problem. Podsetiću da je to bio slučaj i sa Kleom svojevremeno, pustio sam ga u Kinu, a svi vrlo dobro znaju koliki je uticaj imao na tim i koliko je značio u toj sezoni – otkrio je Stanojević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Đurišić odličan u drugoj utakmici pred Draft!

Mladi srpski košarkaš Nikola Đurišić bio je odličan na drugoj utakmici koju je odigrao u sklopu priprema za predstojeći...

POVEZANE OBJAVE