Filipovski o aktuelnom trenutku, odlasku dvojice igrača: Na tržištu nema super opcija

Partizan je protekli vikend odmarao u ABA ligi što se tiče utakmica, pošto je po rasporedu trebao da odigra meč protiv primorske koja je istupila iz lige. Međutim, taj period su u klubu iskoristili da treniraju dobro i izvrše određene promene u igračkom kadru.

O svemu tome za klupsku televiziju je govorio trener Sašo Filipovski, kao i o meču sa Venecijom u Evrokupu koji očekuje crno-bele.

Mi smo ovo vreme iskoristili za dobar trening, momci su to dobro odradili. Imamo neke male povrede, neka leđa, upale… ali, uglavnom iako ovaj meč ništa ne odlučuje, nama treba meč za jedan dobar trening, da odigramo maksimalno, rekao je Filipovski.

U klubu su izvršene promene u igračkom kadru. Nemanja Gordić i Stefan Janković su napustili Partizan, očekuju se pojačanja.

Normalno, kada dolazi do takvih situacija ekipi je potrebna sveža krv. Radimo svaki dan, posle ta dva treninga, visimo na telefonima, gledamo… Na tržištu nema mnogo super opcija, ali trenutno imamo neka imena sa kojima se dogovaramo i ja se nadam da ćemo uspeti dobiti dobro rešenje. Sve je sada vruće, ne mogu da govorim o imenima, završio je Filipovski

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda iz Vojvodine dovodi sina čuvenog reprezentativca Srbije?!

Mladi fudbaler Lazar Jovanović mogao bi da napusti Vojvodinu i pređe u redove Crvene zvezde, navodi "Sport Klub". Navodno su...

POVEZANE OBJAVE