Oglasio se i Muslin: Otvoren sam za saradnju!

Povodom inicijacija da bi mogao da dobije novi angažman na klupi reprezentacije BiH, Slavoljub Muslin je govorio za Mondo o mogućem trenerskom poslu.

Do sada nisam obavio nikakve zvanične razgovore. Moguće da se to povezuje zbog mog odličnog odnosa sa Emirom Spahićem, koji je moj nekadašnji igrač i često se čujemo, ali u poslednje vreme nije bilo nikakvih razgovora oko mog dolaska u BiH, rekao je Muslin.

Ipak, bivši selektor fudbalske reprezentacije Srbije rekao je da ukoliko do dogovora dođe, on će rado razmotriti saradnju.

Mogu samo da kažem da, ukoliko me budu zvali, naravno da ćemo da razgovaramo, jer je ljudski i kulturno da se porazgovara sa bilo kim. Moja vrata za saradnju su otvorena i to je sve što mogu reći u ovom trenutku, dodao je on.

Muslin je i ranije bio jedan od kandidata da preuzme BIH, ali do dogovora nije došlo.

Pratim sve reprezentacije iz bivše Jugoslavije, kao i evropski fudbal. Gledao sam kvalifikacije putem TV-a, pratio sam BiH i u vrijeme kada je selektor bio Mehmed Baždarević i Robert Prosinečki, sada i Dušan Bajević, znam da dosta igrača igra u jakim klubovima. Ali, naravno da bi trebalo vreme da se upoznam sa svima, ali to nije nikakav problem. Najbolje igrače upoznaš kad ih treniraš, rekao je Muslin o igračkom kadru s kojim raspolaže reprezentacija BiH.

Pojedini članovi IO FS BiH isticali su i finansijske uslove, te da su oni jedan od razloga zašto pojedini stručnjaci nisu želeli ni da čuju za klupu BiH.

Ne bih da pričam koliko će biti, šta će biti, jer do toga nismo došli. Meni je važno da u sportskom delu dođe do dogovora, da se poklope ambicije, a posle bismo razgovarali o finansijskim uslovima. Bezveze je pričati o ciframa. Ako ih interesujem, prvo treba da se dogovorimo sa sportske strane šta i kako, da vidimo sve mogućnosti, da sve bude čisto jer to je za mene izuzetno važno. Reprezentacija BiH, kao i selekcija Srbije, nisu u mogućnosti da plaćaju kao neki klubovi i reprezentacije sa kojim sam imao kontakte i toga sam svestan. Najvažnije je da se pridržavamo onoga što je dogovoreno, zaključio je Muslin.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezdin igrač na meti tima iz La Lige: Španci žele Hvanga

U subotu i sredu igrala se dva derbija, a ti mečevi privukli su brojne skaute. Kako javlja MaxBet Sport predstavnike su...

POVEZANE OBJAVE