Piksi, ipak, neće biti selektor, drugi kandidat u prvom planu

Činilo se da je pitanje vremena kada će uslediti promocija Dragana Stojkovića Piksija na mesto selektora reprezentacije Srbije.

Izgledalo je da je želja obostrana, međutim čini se da su pregovori zapali u ćorsokak.

Ostalo je da Stojković i definitivno potvrdi Kokezi da odbija ponudu, ali za sada sve ide u tom pravcu da neće prihvatiti mesto selektora, rekao je neimenovan izvor Informera.

Čini se da se nešto promenilo u međuvremenu.

Piksi je i sam rekao da bi mu bila velika čast da vodi nacionalni tim, ali da moraju svi da ga žele i da mu pružaju podršku. On smatra da je bio medijska žrtva godinama pošto je napustio mesto predsednika Crvene zvezde. Otišao je 2007, a kaže da se posle toga još sedam ili osam godina o njemu pisalo samo u negativnom kontekstu. Zato se plaši da bi u slučaju loših rezultata s reprezentacijom ponovo imao loš tretman u medijima. Kroz to ne žele da prolaze ni on, kao ni njegova supruga i čitava porodica, kaže isti izvor.

Sada je kao prva opcija za selektora ponovo “isplivao” Savo Milošević, a iako su u FSS obećali da će selektor biti izabran do kraja decembra to sada nije realno.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KUP SRBIJE: Radnički odolevao, Voša u finalu!

Fudbaleri Vojvodine prvi su finalisti Kupa Srbije za ovu sezonu. Oni su u Kragujevcu savladali Radnički sa 1:0. Milutina...

POVEZANE OBJAVE