U Evertonu ljuti zbog odlaganja meča: Zahtevaćemo uvod u Sitijeve podatke

Nakon odlaganja meča Mančester Sitija sa Evertonom, oglasili su se sa Gudisona.

,,Fudbalski klub Everton žali zbog odlaganja večerašnjeg meča protiv Mančester sitija, ne samo zbog 2.000 navijača koji su se spremali da dođu na stadion već i zbog svih naših navijača na Mersisajdu i u celom svetu.

Naši igrači su bili spremni za meč, kao i svi na Gudisonu. Svaki dan u kome imamo meč na Gudisonu je u našem kalendaru jednako važan. A ovaj je bio veliki.

Iako će Everton uvek na prvo mesto stavljati bezbednost javnosti, zahtevaćemo sve informacije i uvid u podatke koje je Mančester Siti dostavio Premijer ligi kako bismo bili sigurni da je doneta ispravna odluka”, navodi se u saopštenju Evertona.

Prvobitna odluka Premijer lige bila je da utakmice ne budu odlagane zbog igrača pozitivnih na virus, ipak prvo odstupanje je predstavljala utakmcia između Aston Vile i Njukasla koja je uz saglasnost birmingemskog kluba odložena zbog značajnog broja zaraženih u klubu.

Meč između Evertona i Sitija je odložen usled saopštenja od strane ,,građana” da je više članova tima obolelo od koronavirusa, ali je odluka doneta u ,,pet do 12”, i to bez konsultovanja protivničkog tima.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE