Lakazet odneo bodove sa juga, Lids demolirao Vest Brom [VIDEO]

Nema predaha u engleskoj Premijer ligi. Odigrane su još četiri utakmice 16. kola.

Najviše se očekivalo od duela u Brajtonu gde je gostovao Arsenal, preporođen posle trijumfa nad Čelsijem. “Tobdžije” nisu pobedile Brajton na poslednjih pet međusobnih mečeva, a čak tri su dobili “galebovi”. Ipak, i ta neslavna tradicija za londonski tim je prekinuta, pošto je golom Lakazeta Arsenal slavio na ovom gostovanju. Lakazet je ušao u igru u 66. minutu i dvadesetak sekundi kasnije postigao gol za tri boda. Brajton je vezao već sedmu utakmicu bez pobede i stigao u opasnu zonu.

Vest Bromvič Albion je uzeo bod u gostima protiv Sitija i Liverpula, ali je u međuvremenu na svom terenu izgubio od Aston Vile sa 3:0 i sada od Lidsa sa čak 5:0. Da se neće završiti dobro po domaćina bilo je jasno već u 9. minutu kada je Sojers postigao neverovatan autogol. U pokušaju da vrati golmanu loptu, domaći fudbaler je pogodio sopstvenu mrežu, pošto je Džonston bio daleko od gol linije. Do poluvremena bilo je 4:0, a za “petardu” se pobrinuo Rafinja u drugom poluvremenu.

Razočarao je duel Sautemptona i Vest Hema na “Sent Merisu”. Obe ekipe igraju solidno ove sezone, ali je meč okončan bez golova. Barnliju je bio dovoljan jedan pogodak da savladaju poslednjeplasirani Šefild Junajted, a postigao ga je Ben Mi u 32. minutu.

Brajton – Arsenal 0:1(0:0)
Lakazet 66′

Barnli – Šefild Junajted 1:0(1:0)
Mi 32′

Sautempton – Vest Hem 0:0

Vest Bromvič Albion – Lids 0:5(0:4)
Sojers 9′(ag), Alioski 31′, Harison 36′, Rodrigo 36′, Rafinja 72′

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KO IMA BOLJI MEĐUSOBNI SKOR: Drugi susret večitih u kratkom vremenskom roku

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana  igraju danas novi derbi. Crveno-beli su nedavno slavili u prvenstvenom sa 3:2, a večeras...

POVEZANE OBJAVE