Radonjić bez četvorice na PAO: Ovaj meč će biti drugačiji od onog u Laktašima

Košarkaši Crvene zvezde u sredu, 30. decembra dočekuju Panatinaikos u okviru 17. kola Evrolige. Ovaj meč će ujedno biti i debitantski za trenera Dejana Radonjića, koji se pre nekoliko dana vratio u crveno-beli tim.

Spremamo se za duel sa Panatinaikosom sa nadom da ćemo odigrati bolje nego što je to bilo u prethodnom duelu, uz opterećenja koja su prisutna, izostanke pojedinih igrača, trudićemo se da damo u sredu naš maksimum. Panatinaikos je u više navrata pokazao da ima kapacite da odigra dobro, imaju odlične igrače, fizički potentne. Očekuje nas težak meč, kada bi upoređivao sa Laktašima, ovaj meč ima drugu konotaciju. Nećemo imati nekoliko igrača, uz Lojda i Noka, Hol nije spreman, Simonović je bolestan. Zato sa ovih 12 igrača moramo da odigramo maksimalno kako bi odgovorili svih 40 minuta na fizičku igru Panatinaikosa, stvari koje rade u odbrani i napadu. Ako tako budemo konkurentni do samog kraja, i ukaže nam se prilika da dođemo do pobede, to bi zaista bilo sjajno, rekao je trener crveno-belih.

Zvezda ima skor 5-11, dok je Panatinaikos odigrao meč manje i ima gotovo identičan skor od 5-10. Ovo će biti 13. duel dva tima u elitnom takmičenju, a gosti imaju povoljniji skor 7-5.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Juve izvukao živu glavu na Sardiniji, Vlahović strelac prelepo gola! (VIDEO)

U drugom meču 33. kola Serije A, Kaljari i Juventus su odigrali 2:2. Ponovo je tim iz Torina odigrao slab...

POVEZANE OBJAVE