Rašford ukrotio “vukove” u smiraj meča, Junajted u poteri za Liverpulom [VIDEO]

Mančester Junajted – Vulverhempton 1:0 (0:0)
Rašford 90+4′

Golom Markusa Rašforda u 94. minutu Mančester Junajted je pobedio Vulverhempton i popeo se na drugo mesto na tabeli Premijer lige.

“Crveni đavoli” su vezali devetu utakmicu u prvenstvu bez poraza, ali je malo nedostajalo da još jednom ne pobede na svom “Old Trafordu”. Ispostavilo se da Junajted mnogo teže dolazi do trijumfa kada je domaćin, pa je pre duela sa “vukovima” imao samo dve pobede na svom terenu, a čak šest na strani.

Odolevala je četa Nuna Espirita Santa sve do četvrtog minuta sudijske nadoknade, a onda je Bruno Fernandeš dugom loptom pronašao Rašforda, ovaj se posle driblinga odlučio na udarac, lopta je zakačila nekog od defanzivaca gostiju i Rui Patrisio je bio savladan.

Šansi nije bilo mnogo, po jedna na obe strane u prvom poluvremenu, pa poništen gol Kavanija u nastavku, uglavnom je sve interesantno iz ovog meča. Za Junajted je ceo meč odigrao Nemanja Matić, a sada je tim iz Mančestera samo dva boda iza lidera Liverpula koji ima 32. Vulverhempton je trenutno 12. sa 21 bodom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE