Rukometni savez Srbije proglasio najbolje

Rukometni savez Srbije i Sportski Žurnal, petnaestu godinu zaredom, izabrali su najbolje pojedince u srpskom rukometu.

U tradicionalnoj anketi u kojoj su učestvovali treneri i kapiteni superligaških klubova, laureati u konkurenciji najboljeg rukometaša, odnosno, rukometašice, postali su Petar Nenadić i Slađana Pop Lazić.

Tridesetčetvorogodišnji as mađarskog Vesprema, sa kojim ovih dana nastupa na finalnom turniru EHF Lige šampiona, posle čega će se priključiti “orlovima” na pripremama za utakmice u januarskim kvalifikacijama, po treći put je izabran za najboljeg u Srbiji. Nenadić je već bio najbolji 2016. i 2017. godine.

Hvala svima na glasovima i podršci. Nije bilo lako ove godine. Nadam se i želim vam mnogo lepše dane, rekao je Nenadić.

Kružni napadač francuskog Bresta i standardna članica našeg nacionalnog tima, Slađana Pop Lazić, odbranila je titulu za najbolju rukometašicu Srbije osvojenu prošle godine.

Zahvaljujem se svima koji su glasali za mene. Čast mi biti izabrana za najbolju rukometašicu Srbije po drugi put zaredom, a posebno u ovoj godini koja nije bila laka za sportiste. Želim svima da provedu predstojeće praznike u zdravlju i veselju, poručila je reprezentativka, koja se posle Evropskog prvenstva u Danskoj priključila svom timu u Francuskoj.

Poput Nenadića, i Pop Lazić je došla do svoje treće titule za najbolju rukometašicu, nakon 2011. i 2019. godine.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

U TRCI ZA TITULU: Tobdžije prodaju vezistu, uporni da dovedu pojačanje iz Vile

Fudbaleri Arsenala trenutno su lideri Premijer lige i ostalo im je još četiri meča. Ligu šampiona završili su protiv Bajerna,...

POVEZANE OBJAVE