Omiljeni sport prema vašem horoskopskom znaku

Uvek se smatralo da horoskopski znak određuje karakter osobe. “Čitanje” zvezda praktikuje se hiljadama godina i donekle može objasniti zašto nekim danima dolaze kao ozbiljna iskušenja, a drugi su izuzetno laki i prijatni.


Mnogi su čuli za štetu koju retrogradni Merkur može da nanese, ali pogledajmo horoskopske znakove koji će u sportu sigurno uvek biti na nivou.


Ako pogledamo fudbal, sigurno ćemo primetiti da Jarci ostavljaju impresivan utisak na terenu. Uvek su agresivni i jaki, pokušavaju da dominiraju terenom i izgleda da imaju 6. osećaj gde da budu kada lopta započne svoj ples od 90 minuta. Hazard je savršeno ime kada je u pitanju dokazivanje ove činjenice, a igrač Reala pokazao je svoju horoskopsku moć na terenu. U ženskom fudbalu možemo spomenuti Kristen Pres. Amerikanka ima veliki značlaj na terenu i nije slučajno što je ona glavobolja za sve rivalke.

Kad smo već kod sportske moći, šta je sa Ovnom. Njihov impresivan životni karakter može ozbiljno unovčiti njihovu sportsku karijeru. Takmičarski duh je kodiran u njihovoj prirodi i nije slučajno da imena poput Karima Abdul-Džabara možemo videti u NBA ligi. 73-godišnji penzionisani igrač može biti dovoljno dobar primer sportskog duha Ovna. Iza sebe ima oko 20 sezona igranja u NBA i jedan je od najboljih u istoriji. Među legendama ovog sporta ne bismo smeli propustiti Sintiju Kuper Dajk koja se do danas smatra jednom od najboljih košarkašica, a uspela je da rasplamsa toliko globalno interesovanje za sebe da se i dalje smatra za jednu od najvažnijih igračica u sportu.


Naravno, nije neophodno biti određeni horoskopski znak da biste doživeli maksimalno zadovoljstvo iz sporta, kladionice poput Meridianbet već su se pripremile sa iznenađenjima za fanove.


Lavovi su dobro uhodani predatori u sportu, a pogled na teniske terene dokazaće upravo to. Možete li pogoditi koji je horoskopski znak Rodžer Federer? Tačno, kralj tenisa je Lav, a to dokazuju i statistike. Za Lavove se često kaže da su timski igrači i poštovani su na terenu, ali istina je drugačija, ništa im ne donosi veće zadovoljstvo od pobede. Moramo dodati da igraju sa velikom inspiracijom i Federer to dokazuje, čemu možemo dodati i trofeje iza njegovog imena.

A ako svoju pažnju usmerimo na Škorpije – čuvenog predstavnika elementarnih vodenih znakova – moramo pomenuti Aleksandra Popova. U početku se Rus plašio da uđe u bazen i imao je ozbiljne strahove i rezerve u pogledu plivanja. Međutim taj plivač je osvojio 4 zlatne olimpijske medalje, 6 titula svetskog prvaka i još 21 titulu evropskog prvaka. Praktično svaki horoskopski znak ima sportskog predstavnika, ali vremenom su neki horoskopski znaci uspeli da se utvrde kao dominantni, kao što vidimo u biciklizmu.

Djevice mogu biti ponosne na legendu u ovom sportu – Lensa Armstronga. Nije slučajno što ga navodimo za primer, jer je Devica izuzetno poseban znak. Njeni predstavnici su poznati po tome što uvek žele kaljenje uma i tela. Sportski svet je ovo odavno proglasio obaveznim pravilom za garantovani uspeh.

Horoskopski znak je naravno samo potencijalni preduslov za sportsku karijeru, niko neće zaustaviti mirne Ribe da postanu bokseri, zar ne?

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OSTAĆE UPAMĆENO: Zvezda Lejkersa u neočekivanom izdanju tokom utakmice (VIDEO)

Košarkaši Denvera pobedili su LA Lejkerse sa 112:105 na gostujućem terenu u NBA plej-ofu. Poveli sa 3:0 i već u...

POVEZANE OBJAVE