U Partizanu prezadovoljni: Biće kao Sadik, vrednost će mu porasti posle Evropskog prvenstva

Mnogo toga nije polazilo za rukom Fudbalskom klubu Partizan u 2020. godini, ali je uprava crno-belih veoma zadovoljna jednim potezom.

Filip Holender je u Humsku stigao sa statusom standardnog reprezentativca Mađarske, ali ovdašnja sportska javnost nije znala šta da očekuje od igrača koji je svoju karijeru uglavnom gradio u Mađarskoj i Švajcarskoj.

Ispostavilo se da je njegov dolazak bio pun pogodak i dileme više nema – Partizan će otkupiti njegov ugovor od Lugana.

To je igrač koji je svoj status i našu odluku zaslužio doprinosom timu, radom i zalaganjem i uvereni smo da će njegova priča ići slično kao sa Umarom Sadikom. Zato ćemo ga otkupiti od Švajcaraca i potpisati ugovor, jer je i on prezadovoljan u Partizanu, svestan je da je u velikom klubu i da je dobio šansu da se pokaže u pravom svetlu. Smatramo da je to dobar posao, jer se radi o igraču koji je standardni reprezentativac Mađarske i koji će narednog leta učestvovati na Evropskom prvenstvu, što će mu ekonomski značajno podići cenu od novca koji bude uložen u njega, rekao je direktor Partizana Miloš Vazura za Telegraf.

Ostaje da se vidi da li će Partizan već ove zime otkupiti Holenderov ugovor ili će to biti učinjeno na kraju sezone.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

De Rosi obezbedio posao, sad gura bivšeg saigrača za sportskog direktora

Uprava Rome je obelodanila da će Danijele De Rosi ostati trener i sledeće sezone. Nekadašnji kapiten "Vučice" je napravio sjajan...

POVEZANE OBJAVE