Bogdan odličan u porazu Atlante, Lebron sam sebi dao poklon za rođendan

Košarkaši Bruklin Netsa savladali su Atlanta Hokse u svom ,,Barklejs centru” sa 145:141 u jednom od najefikasnijih mečeva za čitavu sezonu.

Prštalo je na sve strane u predgrađu Njujorka, a Bruklin je još jedanput pokazao da ove sezone ima ekipu koja može da napravi dobre rezultate. U poslednje vreme tesno pobeđuju, a i kada gube, kao što je to bilo protiv Memfisa, gube na isti način. Tada, međutim, nije bilo dvojice največih zvezda – Kevina Durenta i Kajrija Irvinga.

Protekle noći su bili na parketu i ujedno bili i najbolji u redovima svog tima. Ni raspoloženi Hoksi nisu uspeli da ih dobiju i prava je šteta što je neko morao da izađe kao poražen iz ovog meča.

Durent je upisao 33 poena, 11 skokova i osam asistencija, Kajri Irving je imao učinak od 25 poena, dok se u redovima Atlante ponovo istakao Tre Jang sa 30 poena, koliko je imao i Džon Kolins.

Odličan učinak zabeležio je Bogdan Bogdanović sa 22 poena, četiri skoka i jednom asistencijom, a trojke je šutirao 6/11.

Lebron Džejms je sam sebi za 36. rođendan poklonio 26 poena i doprineo pobedi Lejkersa protiv San Antonio Sparsa (121:107).

Dominirali su Lejkersi od samog početka meča i ubrzo su neutralisali nešto bolji start Sparsa. Denis Šroder je igrao sjajno sa postignutim 21 poenom, a jedan manje upisao je Entoni Dejvis. Dežont Marej se sa 29 istakao u ekipi Sparsa.

Boston Seltiks – Memfis Grizlis 126:107
Bruklin Nets – Atlanta Hoks 145:141
Majami Hit – Milvoki Baks 119:108
Dalas Maveriks – Šarlot Hornets 99:118
San Antonio Spars – Los Anđeles Lejkers 107:121
Los Anđeles Klipers – Portland Trajlblejzers 128:105

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Oglasile se Delije pred meč sa Partizanom

Crvena zvezda u sredu od 19 sati na svom stadionu dočekuje svog najećeg rivala ekipu Partizana. Meč dva...

POVEZANE OBJAVE