Savićević ne želi pomirenje sa Terzićem: On je poslednji čovek u Srbiji koji treba da me zove na utakmicu

Crvena zvezda je u 1/16 finala Lige Evrope izvukla slavni Milan za protivnika. Dosta stvari veže ova dva kluba, a jedan je svakako i Dejan Savićevć, proslavljeni as i prvak Evrope sa oba kluba.

Tim povodom je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić uputio poziv sadašnjem predsedniku Fudbalskog saveza Crne Gore da prisustvuje na stadionu “Rajko Mitić” kada se ova utakmica bude igrala u Beogradu.

Međutim, Savićević to nije shvatio dobronamerno pošto je već ranije najavio da sa Terzićem ne želi da ima bilo kakve kontakte.

Mislio sam da nećemo pričati na tu temu. Kada vas zove neko ko svašta priča o vama i ko širi laži o vama na svakom koraku – to može samo neko ko ništa ne valja.Kao prvo – zamolio bih ga ovim putem me više ne spominje, jer postoje neki ljudi, među kojima je i on, s kojima se nikad neću pomiriti. On to treba da zna – ima svoj život, ja imam svoj, i on je poslednji čovek u Srbiji koji treba da me zove na utakmicu, istakao je Savićević za ”Arenu”, a prenose ”Vijesti”.

On je izjavio da su ga pozvali predsednik Svetozar Mijailović ili sportski direktor Mitar mrkela to bi bilo potpuno drugačije.

Ja sam rekao za njega ono što drugi nisu smeli – da je nikakav čovek. Zna šta je uradio i opet me zove. Pa ja bih bio 100 puta gori od njega da se pomirim s njim. Jer, ako te neko jednom povredi, povrediće te i drugi put. Nema potrebe da vam se putevi ukrštaju da bi vas još jednom ‘uradili’ ili ‘odradili’. Neko može da te pređe jednom, a ako te pređe drugi put – onda si budala. Eto, to je neki moj moto, i on to zna. I opet zove. To je dokaz o njemu kakav je, rekao je Savićević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Odbojkaši Srbije počinju pripreme za Ligu Nacija

Igor Kolaković, prvi trener muške seniorske reprezentacije Srbije, zakazao je početak priprema za VI Ligu nacija 2024. u ponedeljak,...

POVEZANE OBJAVE