Malo Bruno, malo sudija: Junajted na deobi prvog mesta [VIDEO]

Mančester Junajted – Aston Vila 2:1 (1:0)
Marsijal 40′, Fernandeš 61’pen – Traore 58′

Fudbaleri Mančester Junajteda savladali su Aston Vilu i izjednačili se sa Liverpulom koji je ostao lider zahvaljujući boljoj gol razlici.

Ponovo je centralnu ulogu u trijumfu “crvenih đavola” imao Bruno Fernandeš koji je postigao gol za pobedu, a Portugalac od početka sezone ima fascinantan učinak – 11 golova i 7 asistencija na 16 utakmica.

Pobedonosni gol je postigao iz penala, prethodno je “oboren” Pogba, a na ponovljenom snimku se jasno vidi da je sam sebe sapleo. Junajted je prvi gol na meču postigao u 40. minutu, Van-Bisaka je asistirao Marsijalu, koji je postigao peti gol u sezoni, računajući sva takmičenja.

De Hea je sprečio izjednačenje sjajnom intervencijom početkom drugog poluvremena, ali je ipak savladan u 58. minutu. Griliš je pokušao da pronađe Luiza koji je promašio loptu, ali je sačekao Traore koji je bio neumoljiv i potvrdio sjajnu formu u poslednjih mesec dana. Do kraja meča, nakon gola Fernandeša, rezultat se nije menjao iako je moglo da bude golova na obe strane.

Mančester Junajted je poslednji poraz u Premijer ligi doživeo prvog dana novembra od Arsenala, dok je Aston Vili ovo prvi neuspeh nakon nešto više od mesec dana i pet uzastopnih utakmica.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE