NAJVEĆE KVOTE IKADA – Mančester Junajted 1.85, Vest Hem 2.15, Rendžers 2.20

Prvi vikend u novoj 2021. godini biće posebno zanimljiv! Lopta će se kotrljati na terenima širom Evrope, a u nastavku vam izdvajamo neke od najzanimljivijih utakmica.
Ali, pre toga – specijalno iz kladionice Meridian stižu najveće kvote na planeti!
Pored tradicionalno najbolje sportske ponude, u Meridianu vas čeka i najveći bonus dobrodošlice od čak 2.000 dinara za online i uživo klađenje.
Bonus možete odmah preuzeti OVDE.
Registrujte se na meridianbet.rs i proverite šta znači najveći izbor mečeva za klađenje + bonus na broj parova od čak 2000%!

EVERTON – VEST HEM, KEC 2.15
(Petak, 18:30)
Prva utakmica Premijer lige u 2021. godine zakazana je za 1. januar od 18.30 časova. Everton će dočekati Vest Hem u 17. kolu, pošto je utakmica protiv Mančester Sitija odložena zbog virusa u redovima “Građana”. U međuvremenu, oporavio se Ričarlison, ali će ekipi faliti Hames Rodrigez, Lukas Dinj, Alan, Delf i Gbamin.
Everton je u poslednjih pet premijerligaških utakmica zabeležio četiri pobede uz jedan remi, dok gosti iz Londona ne znaju za pobedu četiri meča.

MANČESTER JUNAJTED – ASTON VILA, KEC 1.85
(Petak, 21:00)
Nešto kasnije u odnosu na susret na Gudison Parku, tačnije od 21.00 časova, Mančester Junajted će na Old Trafordu dočekati Aston Vilu. Ekipa Olea Gunara Solskjera pobedom može i do deobe prvog mesta zahvaljujući dva uzastopna kiksa Liverpula.
Sa druge strane Aston Vila vreba svoju šansu da dodatno napreduje sa već odlične pete pozicije na tabeli.

RENDŽERS – SELTIK, KEC 2.20
(Subota, 13:30)
Drugog dana 2020. godine čekaju nas dva spektakla – dva gradska derbija. Prvi će se igrati od 13.30 u Glazgovu. Naravno, u pitanju je “Old firm”, jedna od najvećih fudbalskih utakmica na svetu!
Rendžers se nalazi u spektakularnoj formi i na odličnom putu da osvoji prvu titulu još od 2010. godine.
U prethodna dva derbija Seltik je poražen oba puta, a s obzirom na to da zaostaju 16 bodova, uz tri utakmice manje, nema dileme da će kao gost po svaku cenu želeti pobedu.

BETIS – SEVILJA, DVOJKA 2.20
(Subota, 16:15)
Drugi gradski derbi igra se u Sevilji od 16.15 časova, a Betis će kao domaćin, oslabljen brojnim povredama pokušati da nanese prvi poraz Sevilji posle tri međusobna duela. Trenutna forma je na strani Sevilje koja je u svim takmičenjima pobedila na poslednjih šest gostovanja. Betis zauzima 10. mesto na tabeli i pokušaće da se trijumfom približi četvrtoplasiranom rivalu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OTKLONJENE SVE DILEME: Ledej definitivno ne igra protiv Olimpijakosa

Košarkaši Partizana u 32. kolu Evrolige dočekuju Olimpijakos. Za oba tima je ova utakmica važna. Pirejci bi da imaju prednost...

POVEZANE OBJAVE