Zadar protiv Zvezde bez trenera i najboljeg igrača: Ovo će nam poslužiti kao priprema za sve što nas čeka u ovoj godini

Košarkaši Crvene zvezde i Zadra sastaće se u subotu u prvoj utakmici ABA lige u 2021. godini.

Zadrani će u Beograd doputovati bez trenera Veljka Mršića, koji je zaražen koronavirusom, kao i bez povređenog Dominika Mavre.

Meni je drago što se ekipa vratila na parket, nedostaje nam Dominik Mavra, njega ćemo čekati još neko vreme. U principu ova utakmica je najlakša za nas ove sezone jer igramo protiv najbolje ekipe u Aba ligi. Crvena Zvezda je ekipa koja igra Evroligu, promenili su trenera. Vidi se u poslednje dve utakmice da još neke stvari nisu posložili, zbog toga mi je baš žao što nismo u punom sastavu i u punom treningu, rekao je pomoćni trener Ivan Perinčić.

On je dodao da je izolacija ostavila traga na ekipi.

Teško je igrati protiv Zvezde posle tri dana treninga. Vidi se da je samoizolacija ostavila dosta traga na ekipi, ali šta je tu je. Mi smo pozitivni, idemo da igramo jednu pravu čvrstu utakmicu. Napravili smo pripremu koliko smo mogli u ova tri dana. Daćemo sve od sebe, ovo će poslužiti kao jedna dobra priprema za sve te utakmice, koje nas čekaju u novoj godini. Moramo iskoristiti svaku priliku da se uigramo i da pokušamo da se vratimo u sportsku formu koju smo imali pre samoizolacije. Najbitnije da smo svi zdravi i na okupu, dodao je Perinčić.

Meč je na programu u subotu od 17 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE