Bogdanović dvocifren, Bjelica sakupljao skokove

U toku noći između subote i nedelje tri srpska košarkaša bila su na parketu u NBA ligi, a ponovo se istakao Bogdan Bogdanović.

Popularni Bogi je u dresu Atalante doživeo novi poraz, uprkos tome što je ekipa Hoksa delovala nadmoćno na parketu sve do poslednje deonice. Imali su izabranici Pola Pirsa i 15 poena prednosti, međutim, sve se to istopilo u završnici i Kavalirsi su uz pomoć raspoloženog Kolina Sekstona (27 poena) trijumfovali u Džordžiji.

U redovima Atlante, Deandre Hanter se izdvojio sa 17 poena, dok su Tre Jang i Klint Kapela upisali po 16. Bogdan Bogdanović je meč završio sa 11 postignutih koševa, šutirajući za tri poena (3/9).

Sakramento Kingsi su takođe ponovo osetili ukus poraza u ovoj sezoni, a ovog puta od njih je bio bolji Hjuston, koji je bio lišen pomoći Džejmsa Hardena. Umesto ,,Brade” istupio je Džon Vol sa 28 poena, a Deandre Foks istakao se kod Kingsa. Nemanja Bjelica je za 15 minuta upisao sedam skokova i tek jedan poen.

Na paketu je bio i Aleksej Pokuševski, čiji tim se radovao u duelu sa Orlando Medžikom. Iako su nasrpam sebe imali sjajnog Nikolu Vučevića koji je postigao 30 poena i imao 13 skokova, Tanderi su odigrali mnogo bolju poslednju deonicu i ostvarili svoju drugu pobedu. Srpski košarkaš je za 14 minuta imao dva skoka i dve ukradene lopte.

Sakramento Kings – Hjuston Rokets 91:96.
Indijana Pejsers – Njujork Niks 102:106
Orlando Medžik – Oklahoma siti Tander 99:108
Filadelfija Seventisiksers – Šarlot Hornets 127:112
Atlanta Hoks – Klivlend Kavalirs 91:96
Nju Orelans Pelikans – Toronto Reptors 120:116

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: Bogdanović junak protiv Bostona i nestvarni Marej,Pelikansi se radovali (VIDEO)

Sinoć su u najjačoj ligi sveta odigrana dva meča. Atlanta je posle produžetka pobedila Boston 123:122. Ovaj meč bio je apsolutno...

POVEZANE OBJAVE