Gaćinović obavio prvu prozivku, “Čair” čeka pojačanja

Trener Radničkog iz Niša, Vladimir Gaćinović, obavio je prvu prozivku igrača i ozvaničio početak priprema za prolećni deo sezone.

Nišlije će do 13. januara trenirati u svom gradu, a potom sledi put u Antaliju. Za sada novajlija nema, ali je izvesno da će ih biti u januarskom prelaznom roku.

Klub su napustili Pantelić, Kojić i Stoiljković, kao i dvojica mladih fudbalera koji nisu igrali jesenas Danilo Dašić i Aleksandar Kostić. Pojačanja će sigurno biti, ali nećemo žuriti. Jasno je da nam nedostaju napadači. Klub radi na tome i želimo igrače koji će nam doneti kvalitet više. Moramo biti realni i kada je reč o finansijskoj situaciji, a ja verujem da ćemo dovesti ono što nam je potrebno. Planiramo i da nekolicinu mladih igrača iz omladinskog pogona odmah priključimo radu sa prvim timom. Moram da istaknem da je veoma važno što su se oporavili Šljivić i Kovačević. Kada sam došao u Radnički, oni nisu bili na raspolaganju zbog povreda. Radi se o iskusnim i proverenim vezistima i jako bitno što ćemo u nastavku sezone moći da računamo na njih, rekao je Gaćinović.

Radnički je na 19 utakmica ostvario 9 pobeda, 3 remija i 7 poraza, a šampionat će nastaviti utakmicom protiv Metalca u gostima, 6. februara.

Dobro je što sam došao ovde u novembru, a ne sada. Tri pobede na tri poslednje prvenstvene utakmice smatram uspehom, ne samo zbog osvajanja svih devet bodova, već mnogo više po činjenici da su fudbaleri mnogo toga promenili u svom pristupu obavezama i na moje zaista veliko zadovoljstvo u potpunosti prihvatili moj princip rada, ponašanja i ispunjavanja onoga što od njih tražim. Za mene lično to je izuzetno dobro, upoznali smo se, stvorili kvalitetan odnos i jednu, reći ću bez rezervi pravu osnovu za dalji rad koji nas čeka. A moraćemo svi mnogo da radimo kako bi na proleće Radnički bio opet jedan od naših najboljih i najuspešnijih klubova. Sada će sve biti puno lakše. Fudbaleri znaju moj sistem rada, prihvatili su ga i očekujem da budemo pravi već na utakmici protiv Metalca. Ne želim da se razmećem obećanjima i pričam o Evropi, jer pored nas postoji puno timova koji imaju takve aspiracije, a trenutno bolje stoje na tabeli. Idemo korak po korak. Da odradimo pripreme na pravi način i nemam nikakvu sumnju da ćemo se do kraja boriti da ispunimo zacrtane ciljeve kluba, dodao je trener kluba sa “Čaira”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE