Italijani objavili gde Spaleti nastavlja karijeru, njegov izbor će sve iznenaditi!

Dobro je poznato da je Lučano Spaleti u potrazi za novim trenerskim angažmanom, no mnoge fudbalske pratioce će iznenaditi njegov odabir novog posla.

Bivši trener Rome i Intera navodno je u naprednoj fazi pregovora s reprezentacijom Čilea i mogao bi ubrzo zameniti Kolumbijca Reinalda Ruedu.

Italijanski mediji prenose da je Fudbalski savez Čilea kontaktirao Spaletija, koji je vrlo zainteresovan za posao, ali u ovom trenutku postoje dve prepreke koje treba savladati.

U prvom redu se ističe jezička barijera, ali i ekonomsko pitanje, jer Spaleti ne govori španski, a Čileanci mu ne mogu omogućiti platu kakvu je imao u Interu. Međutim, Spaleti je izgleda spreman na kompromis oko svojih primanja, a navodno je i u potrazi za pomoćnikom koji govori italijanski i španski.

61-godišnjak iz Sertalda bez posla je otkako je u maju 2019. napustio Inter, a nikada u svojoj dugoj trenerskoj karijeri nije trenirao reprezentaciju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE