Krstajić predstavljen u Bačkoj Topoli: Nisam postavljao nikakve uslove, ovde je kao u Bundesligi

Novi trener TSC-a, Mladen Krstajić, zvanično je predstavljen javnosti.

Bivši selektor Srbije izrazio je veliko zadovoljstvo što će voditi prvi tim superligaša iz Bačke Topole.

Iskreno rečeno, zadovoljstvo mi je što sam na ovom mestu. Kada sam došao na prvi i jedini sastanak sa upravom ovog kluba, kada sam pogledao ovo zdanje, nisam postavljao nikakve uslove, ni finansijske. Razlog je što TSC ima sve kao jedan Bundesligaš, to me je bukvalno fasciniralo. Znajući Janoša Žemberija, predsednika ovog kluba, verujem da je ovo samo početak. Ovo je domaći zadatak za sve klubove, ovako treba da izgleda jedan klub u 21. veku, rekao je Krstajić.

Krstajiću će u novom klubu pomagati treneri Dušan Bajić i Stefan Janković, a kada su u pitanju prognoze za prolećni deo sezone rekao je da je još uvek rano za priču o tome.

Posle izuzetno teških trenutaka na kraju prošle godine, prerane smrti Zoltana Saboa, ekipa je uspela da se izbori i da dođe do pobeda u poslednje dve utakmice sezone. Tako smo došli u poziciju da se priključimo vrhu, ali moramo sačekati prvih pet kola, dodao je novi trener TSC-a.

Na današnjoj konferenciji za medije predstavljen je i novi sportski direktor, a to je Mirko Jovanović, koji je do sada obavljao posao pomoćnog trenera.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SA NJIM JE DRUGAČIJA PRIČA: Braun žali što Boldvin nije igrao u majstorici

Košarkaši Makabija stali su na korak od plasmana na završni turnir Evrolige u Berlinu. Izgubili su majstoricu u Atini protiv...

POVEZANE OBJAVE