Stanojević vodi četiri “bisera” u Tursku

Partizan Aleksandra Stanojevića okončao je jesenji deo sezone sa osam uzastopnih pobeda, a trener crno-belih će tokom zimskih priprema imati dovoljno vremena da svoje ideje dodatno usadi igračima.

Očekuju se pojačanja u Humskoj, biće sigurno i odlazaka, međutim izvesno je da će četiri veoma talentovana igrača dobiti priliku da obave pripreme sa prvim timom, upoznaju se Stanojevićevim sa načinom rada i pokušaju da se nametnu za budućnost.

Najstariji među njima je Marko Milovanović, koji je klasičan napadač i član je omladinske selekcije crno-belih, koju predvodi Nenad Brnović.

Za omladince igra, iako je godinu dana mlađi, i Vanja Vlahović, koji je čak bio blizu da se nađe u protokolu za meč sa subotičkim Spartakom ove jeseni, a takođe je fudbaler sa ofanzivnim karakteristika.

Omladinac je i Mihajlo Petković, dok je Samed Baždar, jedini iz kadetskog tima crno-belih koji će dobiti priliku da se oproba među seniorima tokom priprema u Turskoj.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LALATOVIĆ PRED PARTIZAN: Igramo na njihovom terenu i oni su apsolutni favoriti

Fudbaleri Spartaka iz Subotice sutra nastavljaju takmičenje u Superligi Srbije. Nakon reprezentativne pauze, gostuju Partizanu. Imaju 4 boda manje od...

POVEZANE OBJAVE