Stef je Golden Stejt! Neverovatni Kari ubacio 62 poena Portlandu [VIDEO]

Košarkaš Golden Stejt Voriorsa Stef Kari ostvario je rekord karijere postigavši 62 poena u pobedi svog tima nad Portland Trajlblejzersima 137:122.

Pripreme za sezonu su tekle posle teške prethodne godine, a Golden Stejt je opet znao da ponovo postoji mogućnost da se takav scenario dogodi. Povredio se Klej Tompson i sve je ponovo palo na leđa Stefa Karija.

Nije ni on svemoguć, ali ponekad, kao protekle noći, pokaže da jeste. Izvanredni šuter, jedan od najboljih koje je NBA liga ikada videla, sam je nosio svoj tim do pobede nad Trajlblejzersima postigavši 62 poena, a manje od duplo više postigao je čitav tim Trajlblejzersa!

Lopta je konstantno bila u njegovim rukama, koje su bile njegov saveznik protiv ekipe Portlanda. Šutirao je 8/16 za tri i 10/15 za dva i 18/19 sa linije penala. Bio je nezaustavljiv.

Svom timu doneo je skor od 3-3, a pripomogao mu je i Endrju Vigins (21p), koji se polako budi, ali mu je šut za tri i dalje veoma loš (1/5), a to je ono što je Voriorsima u odsustvu Kleja prekopotrebno. Vratio se i Drejmond Grin, pa bi tim Stiva Kera mogao čemu da se nada ove sezone.

Portland je predvodio dvojac Demijan Lilard sa 31 poenom i Si-Džej Mekolum sa 28.

Bruklin Nets – Vašington Vizards 122:123
Memfis Grizlis – Los Anđeles Lejkers 94:108
San Antonio Spars – Juta Džez 109:130
Finiks Sans – Los Anđeles Klipers 107:112
Golden Stejt Voriors – Portland Trajlblejzets 137:122

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LUKA ILIĆ NIJE JEDINI: Zvezda sprema još jedan veliki povratak za napad na LŠ!

Fudbaleri Crvene zvezde za vikend nastavljaju šampionat Srbije gostovanjem Vojvodini. Nakon dva derbija, pobegli su Partizanu na +10 i prošli...

POVEZANE OBJAVE