Tejtum brži od sirene, Boston slavio u Detroitu [VIDEO]

Detroit – Boston 120:122

U prvoj utakmici večerašnjeg programa NBA lige Boston je trijumfovao u Detroitu, ali je do pobede došao teže nego što se očekivalo.

Koš za pobedu postigao je Džejson Tejtum 2.9 sekundi pre kraja i tako anulirao slobodna bacanja Džeramija Granta 22 sekunde pre kraja kojima je izjednačio na 120:120.

Boston je vodio u većem delu utakmice, u drugom poluvremenu je imao i 8 poena prednosti, ali su Pistonsi 6 minuta pre kraja uspeli da povedu sa 108:106. Do kraja meča ekipe su se smenjivale u vođstvu, ali je Boston na kraju imao više sreće i došao do četvrte pobede u sezoni. Sa druge strane Pistonsi su u šestom meču doživeli peti poraz.

Najefikasniji kod Seltiksa bio je Braun sa 31 poenom, Tejtum je dodao 24 uz 12 asistencija, a dabl-dabl je ostvario i Smart sa 17 poena i 10 asistencija. Kod Pistonsa najbolji je bio Grant sa 22 poena, Mihaljuk je dodao 15, a Grifin, Džekson, Plamli i Rouz po 13 poena.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

GOTOVO: Ibrahimović izabrao, on će biti novi trener Milana!

Kako prenosi Tutosport, Zlatan Ibrahimović je izabrao ko će biti novi trener Milana. Italijanski list tvrdi da je popularni Ibra...

POVEZANE OBJAVE