Bogdanović o sagi sa Milvokijem: Svi mi čestitali, a ja nisam znao šta se dešava

Bogdan Bogdanović bio je jedna od centralnih tema za vreme prelaznog roka u NBA ligi pošto je Milvoki prekršio protokole oko načina pregovoranja sa ograničeno slobodnim agentima.

Kao epilog svega tim iz Vinskonsina je kažnjen, a Bogdanović je potpisao četvrogodišnji ugovor sa Atlantom vredan 72 miliona evra.

Tim povodom srpski reprezentativac je prvi put pričao sa novinarima u SAD.

Svi su mi čestitali kao da je to završena priča, a ja zapravo nisam znao što se događa. A onda, NBA istraga. Opet čitam na Tviteru što se događa. Moj agent mi je pričao, ali ono što je bilo neprofesionalno je to što igraču nije stavljeno do znanja šta se dešava. Kingsi su odlučili ništa da mi ne govore, ni o onome što se događalo sa Milvokijem. Zaista nisam ništa znao. Bilo je 1:00, 2:00 u Beogradu i spavao sam. I spavao sam celu noć. Probudim se ujutro, spremam se za trening i to vidim na Tviteru. To je bilo moje iskustvo slobodnog agenta. Posle toga sam se uplašio, rekao je Bogdanović za The Athletic.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VELIKI MEČ VEČERAS: Evroliga najavila spektakl Partizana i Olimpijakosa

Košarkaši Partizana igraju još jedan bitan meč za plasman u plej-in Evrolige. Crno-beli dočekuju u Štark Areni Olimpijakos. Na...

POVEZANE OBJAVE