Đerona zadovoljan, ali poziva na oprez: Dobar prvi korak, svaka ali ima još puno utakmica ispred nas

Rukometna reprezentacija Srbije ostvarila je veliku pobedu na početku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv reprezentacije Francuske 27:24.

Posle meča selektor Srbije Toni Đerona nije skrivao zadovoljstvo zbog uspešnog debija na klupi “orlova”.

Čestitke Francuzima na utakmici koja nije bila laka jer je došla samo par dana posle finalnog turnira EHF Lige šampiona. Čeka ih Svetsko prvenstvo u Egiptu i verujem da će igrati veoma važnu ulogu tamo. Čestitam mom timu, odigrali smo veoma dobro u odbrani i to je bilo najvažnije, da ne dozvolimo lake golove i zaustavimo njihovu kontru jer znamo koliko su opasni u tom delu. Napravili smo dobar balans sa izmenama. Svaka čast momcima na posvećenosti i onom što su pružili. Ovo je veoma dobar prvi korak, svaka ali ima još puno utakmica ispred nas, rekao je Đerona.

Kapiten Mijajlo Marsenić je bio vrlo uzbuđen posle velike pobede.

Čestitao bih Francuzima na fer i korektnoj igri. Šta reći posle ovakve pobede, ovo je nešto nestvarno. Kao što smo pričali prethodnih dana, najvažnije je da cela ekipa veruju u nešto dobro, verovali smo od početka, pogotovo u odbrani sa odlični Dekijem na golu, a bili pametni u napadu, zaustavili polukontru. Idemo dalje, ovo je početak nečeg novog. Hvala mojim saigračima i stručnom štabu što su me učinili najponosnijim kapitenom na svetu, rekao je Marsenić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE