Lalatović: Jedva čekam protivnika u Kupu, titula je ipak daleko

Vojvodina je počela pripreme za novu sezonu, a trener Nenad Lalatović istakao je da, iako na raspolaganju ima isti tim koji je osvojio Kup Srbije, želi i nekoliko pojačanja ove zime.

Izuzev Saničanina, svi igrači su ovde i jako je bitno to što nema povređenih. Oni koji su imali probleme s ozledama, poput Topića i golmana Simića, kreću s treninzima i na njih ću moći da računam. Eventualni dolazak novih igrača zavisiće od toga da li će nas neko napustiti. Po meni, trebali bismo da dovedemo dva-tri nova fudbalera, da unesemo u ekipu svežu krv. Na okupu imam isti tim koji je osvojio Kup i jesenas bio treći u prvenstvu i igrao jako dobro, ali se nadam da ćemo uspeti da angažujemo i neke nove pojedince, koji će dodatno pooštriti konkurenciju. Ako to, ipak, i ne učinimo, neće biti smak sveta, jer imamo sjajne momke, sposobne da ispune ciljeve koje smo zacrtali, rekao je Lalatović za novosadski “Dnevnik”.

Glavni cilj u prolećnom delu sezone je odbrana trofeja u najmasovnijem takmičenju.

Namera nam je da izborimo nastup u Evropi, a u Kupu jedva čekam da vidim koga ćemo izvući za rivala u četvrtfinalu. Što se prvenstva tiče, teško je pričati o tituli, jer Crvena zvezda nam dosta beži, ali sam siguran da imamo kvalitet da odbranimo trofej u Kupu, dodao je trener Vojvodine.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE