Vladan Milojević o preuzimanju reprezentacije Srbije: Zašto da ne!

Trener Al Ahlija iz Džede Vladan Milojević govorio je za RTS o svom iskustvu u Saudijskoj Arabiji, ali i o spekulacijama da bi mogao da postane selektor reprezentacije Srbije.

Milojević je po odlasku iz Crvene zvezde prihvatio poziv Al Ahlija iz Džede i od kraja februara prošle godine vodi jedan od najvećih klubova Saudijske Arabije.

U tamošnjem šampionatu su trenutno drugoplasriani sa dva boda manje od lidera Al Hilala.

– Utisci su fenomenalni od trenutka kada sam došao ovde, s obzirom na to da baš nisam poznavao kulturu ovog naroda, mogu da kažem da sam prijatno iznenađen. Došao sam u klub sa velikim brojem navijača. Zaista, fenomenalno smo primljeni – započeo je Milojević za RTS.

Prošlo je oko 10 meseci otkako je Milojević počeo sa poslom u Al Ahliju i kako navodi, period adaptacije kako njegovog stručnog štaba, tako i igrača – je prošao.

– U ovom trenutku, počinju kockice da se slažu. Igrači prihvataju moje zahteve… Meni je najbitnije da ih upoznam kao ličnosti, kao ljude, a kao fudbalere mi je lako da ih prepoznam. Mislim da smo u ovom trenutku našli neku zajedničku sliku. Bitno mi je da igramo dobro, da radimo dobro na treningu i da prihvataju moje zahteve – kazao je Milojević.

Kada je reč o spekulacijama u vezi sa selektorskim mestom u reprezentaciji Srbije, Milojević nije odbacio tu mogućnost u budućnosti, ali sada je ugovorom vezan za velikana iz Džede.

– Ovde sam u Al Ahliju, tako da imam ugovor. Bilo bi nekorektno prema ljudima u klubu bilo šta pričati. Tako da, meni ugovor ionako ističe u junu mesecu. Videćemo, u fudbalu se nikad ne zna. U budućnosti, zašto da ne – jasan je bio Milojević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DEPONUJ PUTEM KARTICE I OSVOJI APPLE WATCH I FIT PASS!

Uplati depozit putem kartice na Meridian korisnički nalog i osvoji sjajne nedeljne i mesečne nagrade. Glavna premija je Apple...

POVEZANE OBJAVE