Ronaldo želi bivšeg napadača Partizana! Sadik od 25 miliona

Najbolji strelac Almerije Umar Sadik nalazi se na meti nekoliko španskih klubova, među kojima je i Real Valjadolid, prenosi ,,Kadenja ser”.

Svojim golovima po dolasku iz Partizana, posebno u prošlom kolu kada je postigao sjajan het-trik u trijumfu nad Ponferedinom, Sadik je uspeo da se predstavi španskoj fudbalskoj javnosti, a ujedno je i skrenuo pažnju nekoliko klubova, od kojih se ističe Real Valjadolid.

Klub, čiji je vlasnik legendarni Luis Nazario da Lima Ronaldo raspitao se u vezi sa Sadikovim angažmanom, ali su dobili kratak odgovor – platite klauzulu.

Problem za Valjadolid je taj što otkupna cena za Umara Sadika iznosi 25.000.000 evra! To je čak pet puta više u odnosu na ono što je Almerija platila Partizanu prošlog leta za njegove usluge. Ujedno, ovo je i transfer politika kluba, budući da svaki prvotimac sa stadiona ,,Mediteranskih igara” ima identičnu otkupnu klauzulu.

Upravo za tu cifru je nedavno Benfiki prodat David Nunjez, nakon čega je Almerija deo tog novca uložila u dovođenje upravo Umara Sadika.

Valjadolidu je potreban napadač koji bi im pomogao da izbegnu relegaciju u Segundu, ali pitanje je da li su spremni da izdvoje ovoliku svotu novca.

Sadik je postigao devet pogodaka ove sezone i upisao jednu asistenciju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OVO ĆE SE DUGO PAMTITI: Prizori iz svlačionice Intera govore više od reči

Inter je u ponedjeljak uveče osvojio 20. naslov prvaka Italije pet kola pre kraja sezone u Seriji A i...

POVEZANE OBJAVE