Zvezda bi još jednog Italijana: Stanković lično pregovara sa napadačem Torina

Fudbalski klub Crvena zvezda zainteresovan je za napadača Torina Simonea Edere, saznaje ,,Telegraf”.

Kako se prenosi, sa njim lično pregovara trener Zvezde, Dejan Stanković, koji će pokušati da iskoristi svoje ime i autoritet koji ima na “Čizmi”, da obezbedi još jedno vrhunsko pojačanje iz Italije.

Edera bi bio treći ofanzivni fudbaler iz Italije, pošto je na leto 2020. godine stigao Dijego Falćineli koji se ispostavio kao pun pogodak. Ove zime je stigao i Aksel Bakajoko 22-godišnji krilni napadač, koji je stigao iz Intera bez obeštećenja uz procenat od dalje prodaje.

Mladi fudbaler je u drugom planu trenera Marka Đanpaola i odigrao je svega četiri meča ove sezone. Protiv Intera je upisao pet, a protiv Rome 45 minuta u Seriji A. Dva puta je bio na terenu i u Kupu.

Edera je dete Torina, čije je mlađe kategorije prošao i stigao do prvog tima. Kalio se na pozajmicama u Veneciji, Parmi i Bolonji, a prošao je i sve mlađe kategorije italijanske reprezentacije, a za U21 selekciju je zabeležio tri nastupa do sada.

Foto: Torino Oggi

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pilić: Đoković i Ivanišević su se zasitili jedan drugog

Legendarni Nikola Pilić, prokomentarisao je raskid saradnje svetskog broja jedan Novaka Đokovića sa Goranom Ivaniševićem. - Radili su par godina i...

POVEZANE OBJAVE