FILMSKI RASPLET: Eriksen odlučio da pomrsi planove Interu i da ga šokira izborom novog kluba

Kristijan Eriksen svoje dane na Đuzepe Meaci priveo je kraju. Zanimanje za danskog reprezentativca stiže sa svih strana, a Inter ne želi da ga pusti za manje od 20 miliona evra.

Da, mogu da potvrdim da je Kristijan Eriksen na transfer listi. On će otići u januaru. Nije u planovima trenera i ide mu jako teško u Interu. Mislim da je pravo rešenje da nađe klub gde će imati više prostora za igru – rekao je nedavno izvršni direktor Intera Đuzepe Marota.

Povezivao se sjajni vezista sa Vulverhemptonom i Pari Sen Žermenom, ali Eriksen je po svemu sudeći odabrao London i Totenhem, koji želi da ga vrati nazad u svoje redove.

Brojni engleski i italijanski mediji pišu da preostaje samo finalizovati dogovor te je Danac već neko vreme u kontaktu s igračima Totenhema.

Inače, ovo je potpuno neočekivano, niko nije ni slutio da će izbor pasti na klub koji je napustio pre godinu dana i niko nije mogao da predvidi da će vrh Intera pristati na nešto takvo, pogotovo jer su ga usmeravali ka Parizu kako bi napravili razmenu igrača i doveli Leandra Paredesa.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE